7 Ekim 2007 Pazar

haberler haberler haberler..






















gecitigimiz günlerde jelibon ülkesinin göbeginde üzücü bir kaza yaşandı. ünlü jelibonlardan A. Ü. umuma açık alanda son model arabasıyla hız limitini aşması sonucunda adeta bir faciaya neden oldu. alkollü olup olmadıgı jelibon şerifi tarafından sır gibi saklanan zanlı( nie saklıyosa akrabası olabilir :D) 3 jelibonun parcalanarak ölmesiine 2 si agır olmak üzere 4 jelibonunda yaralanmasına yol açtı. görgü tanıkları olayı şöle dillendirdi.

- şuanda yanımısda olayı naklen görmüş bi vatandaşımıs var hemen ben mikrofonu ona uzatıyorum.
evet amca nasıl oldu neden oldu nie böle oluyo kii!

+ şimdi bacım bu A.Ü. karşıdan basmış geliodu.bu zavvalı pempe arabadakilerde sakin mi sakin bölee garibancana ilerliyoduki aman allahım sen gel o lüküs otomobilinle zangırtcana gecir bu güzelim arabaya.neysem felan gitik ilk yardım hayat öpücügü ( ben ordaki hatunu öptüm adamları diil yanlış anlaşılmasın) işte öptük felanderken ambulan geldi polis geldi işte bölee.

- olay yerinden aktarıcaklarımız bu kadar Gülgün evet sendeyiz.( spiker Gülgün Feyman anısına.)

evet sayın seyirciler bugunluk jelibon haber merkezinin hazırladıgı haberleri sunduk iyi akşamlar...yayınımız bir hayattır jelibon diyarı adlı programla sürücek.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

rahmetli jelibonların yakınlarına sabır niyaz ediyorum.
kaza bela evlerden uzak ola, bi de arabalardan :) cık cık yazık olmuş be! bu zengin züppeler cinsleri ne olursa olsun hep aynı.

:)))

Fırat DEVECİ dedi ki...

yazık oldu süleyman efendiye =)

buradanbiratligecti dedi ki...

nie böyle oluyokiii
bunlar nerden almış ehliyeti bakkaldan mı töbe töbe =P

batraz dedi ki...

ben ki jelibonları dillendiren kişilik olaraktan ( jelibon sözcüsü olurumda hafifiten) jelibonların bu kazayla ilgiili basını bilgilendirme metnini tüm kamoyunun huzuruna sunarım;

../../.... tarihli kazada hızlı giden araçın yüzde 98,3 hatalı bulundugu tespit ve tekrir ve tesbih edilmiştir. olayaa alkolünde girdigi ve cix arabayı kullanan sahısı muhteremin ehliyetii parayla hiçbir sınava girmeden tamamem zenginligin getirisiyle aldıgı ve jelibon diyarında bir daha bölee bi terbiyesizligin gerçekleşmeyecegi üzerinee yüce divanın huzurunda ant ilçerim.


konu biras saptı ama :D)))

^^w^^קรเк๏קคt^^w^^ dedi ki...

:Dmüthiş olmuş

Dadut dedi ki...

sahi muthis olmus yaaa hayal gucunun gucu adina hem resimi ceken hem yaziyi yazan icin uc kere yasa yasa yasaa